Eindelijk weer met vakantie vanop Liege Airport!

Eindelijk weer met vakantie vanop Liege Airport !

Onze touroperator TUI legt opnieuw vluchten in vanaf 17 juli 2020, onder het motto: iedereen gezond.

Gelieve kennis te nemen van de uitzonderlijke gezondheidsmaatregelen die in onze passagiersterminal getroffen worden. Die maatregelen zullen geregeld worden aangepast naargelang de evolutie van de toestand.

Het dragen van een mondmasker is VERPLICHT in de passagiersterminal.

Er wordt gevraagd, door het EASA, om deze te vervangen na 4 uur gebruik. Elke passagier moet er dus voor zorgen dat hij/zij over een voldoende aantal maskers beschikt voor de ganse reis, vanaf binnenkomst in de luchthaveninfrastructuur bij vertrek tot na het verlaten van de luchthaven van bestemming.

Om de social distancing zo goed mogelijk in acht te nemen, is de terminal alleen toegankelijk voor reizigers, voor begeleiders van minderjarigen en voor passagiers die speciale hulp nodig hebben. Uitwuiven gebeurt dus uitzonderlijk buiten de terminal.

Liege Airport zorgt ook voor het ontsmetten van de gemeenschappelijke ruimten, van de caddies en van de verschillende contactpunten, zoals de incheckbalies.

Ten slotte gebruiken we een bewegwijzering met file-aanwijzers, vloermarkeringen, zelfklevers enz., die aangebracht zijn om u te helpen tot u aan boord gaat.

Zoals altijd zijn uw comfort, uw welzijn en uw gezondheid onze hoofdbekommernissen.

Wie de richtlijnen niet naleeft, mag niet aan boord van het vliegtuig gaan en zal de passagiersterminal moeten verlaten.

We adviseren alle reizigers om 2 tot 2.30 uur vóór het vertrek aanwezig te zijn en zo vlug mogelijk langs de filtercontrole te gaan.

Voor informatie over de maatregelen die aan boord van het vliegtuig van toepassing zijn, kunt u uw touroperator raadplegen op https://www.tui.be/nl/coronavirus.

In overeenstemming met de uitzonderlijke sanitaire maatregelen, worden de passagiers die landen op Liege Airport gevraagd om de luchthaven te verlaten van zodra de aankomstformaliteiten afgehandeld zijn.

Dit zijn de hygiënische basismaatregelen:

* De handen wassen
* Niemand de hand drukken of omhelzen
* Voldoende onderlinge afstand bewaren
* Niet naar de luchthaven komen wanneer u ziektesymptomen hebt
* U laten testen in geval van twijfel

Voor meer informatie over het coronavirus, gelieve de site https://www.info-coronavirus.be te raadplegen.

 

 

 

 

 

 

 

Heb je een probleem ?
Neem dan contact op met onze klantenservice
Receptie
Klantenservice
+32 4 234 84 11