Enfidha
Tussen schiereiland en woestijn
Afstand 4155 km
Vluchtduur 3:00
Temperatuur 0 ºC

Uurroosters

In samenwerking met je favoriete luchtvaartmaatschappijen biedt Liege Airport je elk seizoen een aantal droombestemmingen aan. Reserveer snel je volgende vakantie met de dienstregeling die je het best uitkomt!

Vliegmaatschappij Dag Geldigheidsduur Vertrek Vluchtnummer Reserveren
dinsdag
Van 30 april 2024
tot 22 oktober 2024
06:00
TB2727
Vliegmaatschappij Dag Geldigheidsduur Vertrek Vluchtnummer Reserveren
zaterdag
Van 01 juni 2024
tot 26 oktober 2024
05:55
TB2727

Warom Enfidha ?

3 redenen

  • Stranden

    Enfidha, dat gezegend is met een van de mooiste stranden van de Tunesische Sahel, heeft een mild klimaat en staat garant voor een onvergetelijke vakantie. Palmbomen, zonovergoten stranden en een azuurblauwe zee spelen daarin een hoofdrol.

  • Landschappen en diverse safari’s

    Dankzij excursies naar het achterland en woestijnsafari’s kun je prachtige landschappen, indrukwekkende canyons en vruchtbare valleien ontdekken.

  • Historisch en cultureel erfgoed

    Overal in Tunesië zijn opmerkelijke overblijfselen te vinden van de 3000-jarige geschiedenis van het land. Door een bezoek aan de grote moskee en het archeologisch museum, dat met name bekend is om zijn schitterende mozaïekencollectie, kun je het rijke erfgoed van Enfidha ontdekken.

Charmante stad aan de noordkust van Tunesië, tussen Hammamet en Sousse

Naast zijn heerlijke stranden, zijn archeologische schatten en zijn winkelaanbod heeft Enfidha een ideale ligging vlak bij een aantal grote steden, zodat er zelfs voor de meest verwende reizigers voldoende te ontdekken valt.

Heb je een probleem ?
Neem dan contact op met onze klantenservice
Receptie
Klantenservice
+32 4 234 84 11