Enfidha
Tussen schiereiland en woestijn
Afstand 4155 km
Vluchtduur 3:00
Temperatuur 36 ºC

Uurroosters

In samenwerking met je favoriete luchtvaartmaatschappijen biedt Liege Airport je elk seizoen een aantal droombestemmingen aan. Reserveer snel je volgende vakantie met de dienstregeling die je het best uitkomt!

Vliegmaatschappij Dag Geldigheidsduur Vertrek Vluchtnummer Reserveren
zaterdag
Van 11 juli 2020
tot 29 augustus 2020
06:00
TB2781

Warom Enfidha ?

3 redenen

  • Stranden

    Enfidha, dat gezegend is met een van de mooiste stranden van de Tunesische Sahel, heeft een mild klimaat en staat garant voor een onvergetelijke vakantie. Palmbomen, zonovergoten stranden en een azuurblauwe zee spelen daarin een hoofdrol.

  • Landschappen en diverse safari’s

    Dankzij excursies naar het achterland en woestijnsafari’s kun je prachtige landschappen, indrukwekkende canyons en vruchtbare valleien ontdekken.

  • Historisch en cultureel erfgoed

    Overal in Tunesië zijn opmerkelijke overblijfselen te vinden van de 3000-jarige geschiedenis van het land. Door een bezoek aan de grote moskee en het archeologisch museum, dat met name bekend is om zijn schitterende mozaïekencollectie, kun je het rijke erfgoed van Enfidha ontdekken.

Charmante stad aan de noordkust van Tunesië, tussen Hammamet en Sousse

Naast zijn heerlijke stranden, zijn archeologische schatten en zijn winkelaanbod heeft Enfidha een ideale ligging vlak bij een aantal grote steden, zodat er zelfs voor de meest verwende reizigers voldoende te ontdekken valt.

Heb je een probleem ?
Neem dan contact op met onze klantenservice
+32 4 234 84 11 info@liegeairport.com
Mina est une de nos hotesses d'accueil chez Liege Airport
Mina Aater
Klantenservice
Patricia François
Klantenservice