Kayseri
Provincie Cappadocië, UNESCO-Werelderfgoed
Afstand 5617 km
Vluchtduur 3:35
Temperatuur 0 ºC

Uurroosters

In samenwerking met je favoriete luchtvaartmaatschappijen biedt Liege Airport je elk seizoen een aantal droombestemmingen aan. Reserveer snel je volgende vakantie met de dienstregeling die je het best uitkomt!

Vliegmaatschappij Dag Geldigheidsduur Vertrek Vluchtnummer Reserveren
maandag
Van 05 april 2024
tot 25 oktober 2024
15:25
TB3331
Vliegmaatschappij Dag Geldigheidsduur Vertrek Vluchtnummer Reserveren
vrijdag
Van 05 april 2024
tot 25 oktober 2024
15:25
TB3331

Warom Kayseri ?

3 redenen

  • Skiën en wandelen

    Skiërs komen volop aan hun trekken op de besneeuwde pistes van de berg Erciyes, terwijl wandelaars hun hart kunnen ophalen in de nationale parken Aladaglar en Kapuzbasi, die met hun vele watervallen een betoverende aanblik bieden.

  • Een stukje geschiedenis …

    In dit deel van Turkije, waar de geschiedenis 6000 jaar teruggaat, zijn diverse culturele en historische invloeden te vinden. De talloze rotskerken zijn een overblijfsel van het legendarische Byzantijnse Rijk.

  • En wat geologie …

    Niet ver van Kayseri ligt de beroemde Liefdesvallei: een rustig landschap met geheimzinnige ‘feeënschoorstenen’ en ondergrondse steden.

Kayseri, dé handelsstad van Cappadocië, ligt aan de voet van de indrukwekkende slapende vulkaan Erciyes te midden van weelderige natuur

Kayseri is een moderne industriestad geworden met tal van historische en toeristische bezienswaardigheden.

Voor natuurliefhebbers zijn er prachtige watervallen en magische landschappen, die door natuurlijke processen zijn ontstaan. Diverse nationale parken wachten op je bezoek, zoals het beroemde park Sultansazligi, waar talloze vogelsoorten leven. Mis vooral niet de zonsondergang, die je het beste vanuit het zadel tussen de wilde paarden kunt bewonderen!

Heb je een probleem ?
Neem dan contact op met onze klantenservice
Receptie
Klantenservice
+32 4 234 84 11