Praktische informatie

Reisgids

Aan boord

Ontspanning

Verveling in het vliegtuig? Onmogelijk! In de eerste plaats omdat vanaf Liege Airport uitsluitend korte vluchten naar Europa of de aangrenzende landen plaatsvinden. En verder omdat we voor jou een aantal ideeën hebben verzameld om je nooit meer te hoeven.

De pers gaat mee aan boord

De meeste luchtvaartmaatschappijen bieden je keuze uit een aantal dagbladen en hun eigen in-flight magazine. Zo’n magazine is altijd een combinatie van commerciële aanbiedingen, reisreportages en informatie over cultuur en lifestyle. Sommige maatschappijen bieden ook gratis digitale kranten als service op je laptop, tablet of smartphone aan.

Klassieke bezigheden op reis

Boeken, tijdschriften, reisspellen, sudoku’s, kruiswoordpuzzels en speelkaarten komen bijna allemaal nogal ouderwets over. Toch zijn het nog steeds heel goede reisgenoten, die vaak helpen om leuke en ontspannen momenten met andere reizigers te beleven. Een goede reisgids over je bestemming is ook een prima manier om je bezig te houden in het vliegtuig!

Mobiele apparaten

Vergeet niet om alles wat jou en je kinderen in staat stelt de tijd te doden in het vliegtuig, op je smartphone of tablet te downloaden: muziek, games en apps.

Activiteiten voor de allerkleinsten

Hoewel de kids dol zijn op online games, kan een vliegreis ook aanleiding zijn om niet naar het scherm te kijken. Wij hebben kleurplaten, Djeco-kaartspellen en boeken voor ze.

 

Heb je een probleem ?
Neem dan contact op met onze klantenservice
Receptie
Klantenservice
+32 4 234 84 11